Τετάρτη, Δεκεμβρίου 06, 2006

ΜΥΘΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΑ


Σήμερα που λέτε πέτυχα σε κάποιον διάδρομο της σχολής μου αυτήν την μυθική αγγελία! Ακόμα γελάω, χώρια που μου θύμησε κι ένα σχετικό ανέκδοτο, όπου ένα death συγκρότημα είναι σε συναυλία, οπότε και ο τραγουδιστής ξεχνά τα λόγια και γυρνάει στον κιθαρίστα ρωτώντας τον:'Ρε συ, πως πάνε τα λόγια μετά;' Αλλά ο κιθαρίστας μέσα στο χτύπημα και την πόρωση ούτε τον άκουσε. Γυρνάει στον μπασίστα, μια απο τα ίδια... Ε τελικά ρωτάει το ίδιο και στον ντράμερ, οπότε κι αυτός απαντά ενόσω έδερνε τα ντραμς του:'Ποιό τραγούδι παίζουμε;;;;'

ΥΓ:Αυτό λέγεται οτι είναι και πραγματικό γεγονός!

4 Comments:

At 8:03 μ.μ., Δεκεμβρίου 06, 2006, Blogger sardela said...

sigoura einai pragmatiko gegonos.......episis pragmatiko gegonos einai oti o ai basilis iparxei kai oti o elvis zei...kai siga to astio ra..alla tha mou peis opos to blepi kaneis:)

 
At 8:14 μ.μ., Δεκεμβρίου 06, 2006, Blogger Elric said...

AXAXAXAXAXAX THEOS AUTOS POU EVALE TIN AGGELIA !!!

 
At 2:40 μ.μ., Δεκεμβρίου 07, 2006, Blogger iris said...

Υπερκάφρος, Υπερτεχνικός, Υπεράνθρωπος; Για να σκεφτώ λίγο ... Το βρήκα ... Παρακαλώ απευθυνθείτε στον κ. Φρ. Νίτσε, διεύθυνση πέρα από το Καλό και το Κακό. Νομίζω κάποια συνταγή θα βρει και για εσάς !!

 
At 8:17 μ.μ., Δεκεμβρίου 13, 2006, Blogger Ogami Itto said...

Xmmm! Ας έγραφαν απλώς, ζητείται ο Αφανάσουλας! Echee! Αν και δεν είμαι φαν του Death, για το καλό της μουσικής, θα κάνω ακόμη μια θυσία!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home