Παρασκευή, Νοεμβρίου 24, 2006

CINE-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


Απο τον Παύλο

Πρόταση:

The Departed

Με έμπνευση το Infernal Affairs από το Χονγκ Χονγκ ο μεγάλος Μάρτιν Σκορτσέζε δημιουργεί ένα σφιχτοδεμένο αστυνομικό δράμα, όπου οι σχέσεις φιλίας και πάθους ακροβατούν σε μια κλωστή. Ο ένας με όνειρο να γίνει καλύτερος αστυνόμος απο τον πατέρα του. Ο άλλος μικρογκάγκστερ που γίνεται αστυνομικός. Όταν θα αναλάβουν μια undercover αποστολή τα πράγματα θα μπλεχτούν. Με πολύ καλούς πρωταγωνιστές, όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο (το πουλέν του σκηνοθέτη), Ματ Ντέιμον και τον φοβερό Τζακ Νίκολσον. Οι δύο ήρωες θα αλλάξουν στρατόπεδα, θα συνεργαστούν και θα βρεθούν αντιμέτωποι καθώς αναζητούν την πραγματική τους 'ταυτότητα'. Αψεγάδιαστο σενάριο, απίστευτη, για άλλη μια φορά, σκηνοθεσία και με ένα soundtrack που πρέπει να αγοράσετε.

Αντιπρόταση:

BORAT

Μια ταινία που βασίζεται σε μια πολύ καλή ιδέα που θα μπορούσε να κάνει μια σοβαρή ενδοσκόπηση στις (πολλές φορές ξενοφοβικές, οπισθοδρομικές και ρατσιστικές)αντιλήψεις του μέσου Αμερικανού που όμως χαραμίζεται στην απεικόνηση χονδροειδών καταστάσεων που δεν περιέχουν καθόλου χιούμορ. Το AliG Indahouse του ίδιου μοιάζει να έχει το πλέον φινετσάτο και καλαίσθητα λεπτό χιούμορ σε σχέση με το BORAT.

Και για την αντιγραφή
Θείος Άρης

2 Comments:

At 1:00 π.μ., Νοεμβρίου 24, 2006, Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

Ειναι δυο διαφορετικες ταινιες.
Με μια διαφορα.
Στον Πληροφοριοδοτη παραλιγο να κοιμηθω πανω στο pc...

 
At 1:58 π.μ., Νοεμβρίου 25, 2006, Blogger Elric said...

Emena giati kati mou leei oti to The Departed tha einai treli moufa ??? mipws giati itan moufa kai oi teleutees tainies tou DiCaprio, Damon kai Scorsese ?? lew mipws ???

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home