Σάββατο, Απριλίου 07, 2007

ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΜΕΣΑ 4η




Άλλη μια μέρα χθές στο γιαπί, ξήλωσα τον μικρό πάγκο και το πάτωμα σχεδόν όλο απο το δωμάτιο, όπως φαίνεται στην δεύτερη φωτογραφία και στην τρίτη το πάτωμα αδαρδιασμένο στο μπαλκόνι. Έτσι όπως τα βλέπω θα γίνουνε καυσόξυλα. Μείνανε ακόμα λίγα σανίδια στο δωμάτιο, αλλά θέλει να βγάλω πρώτα τα καλοριφέρ που βρίσκονται απο πάνω γιατί εμποδίζουνε λίγο και να μην γίνει και καμμιά ζημιά. Σήμερα στο μεταξύ φεύγω και θα πάω λίγο στο χωριό μου, διακοπές κι έτσι, παρ'όλο που θα δουλεύω και Σάββατο και Κυριακή και Δευτέρα βράδυ και θα πρέπει να πηγαινοέρχομαι. Καλή Ανάσταση σε όλους στο μεταξύ!

7 Comments:

At 8:25 μ.μ., Απριλίου 07, 2007, Blogger ΓΑΪΔΑΡΑ said...

ο Μπομπ ο μάστορας έφαγε τη σκόνη σου μιλάμε!!! :D

 
At 10:10 μ.μ., Απριλίου 07, 2007, Blogger Uncle Aris said...

Χεχε καλό! Ευχαριστώ γαϊδάρα μου κι άμα κάποια στιγμή έχεις κι εσύ μερεμέτια, ξέρεις ποιον θα φωνάξεις ε; :Ρ

 
At 2:54 π.μ., Απριλίου 08, 2007, Anonymous Ανώνυμος said...

Μην κάνεις το λάθος να κάνεις το πάτωμα καυσόξυλα! Πολλή κάπνα και καρκινογόνες ουσίες από το λούστρο!
Πίκρα να δουλεύεις και στις γιορτές...Καλά κουράγια θείε!

 
At 6:04 μ.μ., Απριλίου 08, 2007, Blogger sardela said...

ontos mi kanis to patoma kaysoksila..kala soy leei to papi..pos fenete telika oti den ise mastoras me genikes gnoseis,lameri:)...tha mpoykosoun me ton kapno eite ta xrisimopioiseis se sompa, eite se tzaki...perito na po oti oyte gia psisimo den kanoyn :PP

 
At 3:36 μ.μ., Απριλίου 11, 2007, Anonymous Ανώνυμος said...

Καλά Μεγάλο Σάββατο και δούλευες στο σπίτι;Αλλά άμα είναι δικό σου αξίζει! Άντε να μπεις και να το χαρείς. Ευτυχώς βλέπω έσένα και παρηγοριέμαι. Το δικό μου πάντως θα το τελειώσω πιο γρήγορα!!!!

 
At 12:16 μ.μ., Απριλίου 12, 2007, Blogger Uncle Aris said...

Καλά ρε παιδιά χαλαρώστε! Καυσόξυλα δεν γίνονται αυτά έτσι κι αλλιώς, προσανάματα ήθελα να γράψω, μπερδεύτηκα!

Lifewispers μεγάλο μικρό, τι να κάνεις η δουλειά είναι δουλειά... Εδώ δουλεύαμε το βράδυ της Ανάστασης και των δύο πρώτων βραδυών του ΠΟάσχα, τα πρωινά θα μας χαλάσουνε; :Ρ Τώρα για αυτό που με ρώτησες στο δικό σου blog, ε κατα Ιούνιο-Ιούλιο θα έχουμε μπεί. Αλλά θα κάνω ένα πάρτυ τότε... Αξέχαστο θα μείνει! ;)

 
At 1:24 μ.μ., Απριλίου 13, 2007, Anonymous Ανώνυμος said...

Εννοείται ότι θέλω φωτογραφίες του τελικού αποτελέσματος του σπιτιού!!!Πριν τοπάρτι βεβαίως, γιατί όσο αξέχαστο και να είναι - που είαμι σίγουρη - θα στο κάνει πλαι ανω κατω το σπίτι

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home