Τετάρτη, Μαΐου 24, 2006

WALKING ALL DAY LONG


Χθές πρώτη μέρα στην Βαρκελώνη και κάναμε γύρες στα πίο κεντρικά μέρη. Κατεβήκαμε Plaça Cataluña, κατεβήκαμε την Las Ramblas μέχρι κάτω στο άγαλμα του Κολόμβου, απ`όπου είναι και η φωτογραφία που βλέπετε και μετά πήγαμε προς το λιμάνι να δούμε τα ιδιωτικά μας γιώτ (ατσά!). Στη συνέχεια φάγαμε σε ένα πακιστάνικο εστιατόριο πολύ φθηνά, πήραμε ένα παγωτάκι και διασχήσαμε το Barri Gotic, την παλιά πόλη, όπου ο Γιώργος βρήκε ένα μαγαζί που πουλούσε καπέλα και πήρε έναν Βάσκικο μπερέ για τον πατέρα του. Στο μαγαζί αυτό βρήκαμε κι έναν Καταλανό που έκανε ζογκλαρικά κόλπα και ο οποίος πρίν κάνα 2 χρόνια ήτανε για 9 μήνες στην Ελλάδα, την γύριζε και ήξερα να μιλάει πολύ καλά Ελληνικά! Φεύγοντας από το μαγαζί και στο καπάκι συναντήσαμε έναν Πακιστανό που μιλούσε κι αυτός Ελληνικά! Είχε πλάκα να τους ακούς, με την έννοια οτι ήτανε τόσο περίεργο που έβρισκες Καταλανό και Πακιστανο να έχουνε πάει Ελλάδα. Anyway, μετά βρήκαμε και κάτι αλλα μαγαζιά απ`όπου αγόρασα σε βυνίλιο το Jesus Christ Superstar με τους Ted Neeley, Carl Anderson, Yvone Elliman και Barry Dennen για 2€ μόλις και το νέο άλμπουμ του Bruse Springsteen, το οποίο πολύ μου άρεσε. Μετά περάσαμε και είδαμε τον καθεδρικό της Βαρκελώνης και μπήκαμε μέσα. Δέος όχι αστεία, ήτανε τεράστιος και πολύ εντυπωσιακός. Με τα πολλά φτάσαμε στην Arc de Triumf και κατεβήκαμε μέχρι το πάρκο της Ciutadella, το οποίο ήτανε μεγάλο, με πολύ κόσμο κι ενα, τουλάχιστον εντυπωσιακό, συντριβάνι. Εκεί καθήσαμε λίγο να ξεκουραστούμε και πήραμε τον δρόμο του γυρισμού μιας και η βροχή είχε αρχίσεινα πεύτει και δεν είχαμε προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Βράδυ τελικά δεν βγήκαμε καθ`ότι αφενός κουρασμένοι, αφετέρου η βροχή που ήρθε μετά μας τα χάλασε λίγο, αλλά θα βγούμε οπωσδήποτε κάποια στιγμή, οπότε θα λάβετε και νέα από την Βαρκεώνη by night!

4 Comments:

At 2:23 μ.μ., Μαΐου 24, 2006, Blogger sardela said...

ola kala kai orea alla ayti i fanela toy panathinaikoy poli me xalaei..kane ena photoshop kai tin prasini riga bapstin mayri ;PPPPPPPPPP

 
At 2:54 μ.μ., Μαΐου 24, 2006, Anonymous Ανώνυμος said...

Hola from Barcha!xamos sto isioma!Sardela ektos apo to xrwma prepei na allaxeis kai t to sima sti fanela!an kai se kobw gia krifobazelou!

 
At 9:12 μ.μ., Μαΐου 24, 2006, Blogger sardela said...

ourt poy tha me pis kai krifovazelou!!!!!!!an thes na allaksis kai to sima akoma kalitera ;PP

 
At 1:50 π.μ., Μαΐου 26, 2006, Anonymous Ανώνυμος said...

HI

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home