Σάββατο, Δεκεμβρίου 30, 2006

ΚΑΡΥΔΑ!!!


Τώρα πως μου ήρθε μέσα στο καταχείμωνο να πάρω ενα τόσο εξωτικό φρούτο, ένας θεός ξέρει! Αλλά μου γυάλισε η άτιμη, την είδα εκεί στο ράφι με άλλα φρούτα και μιας και δεν είχα ξαναδοκιμάσει, είπα να κάνω έναν γευστικό πειραματισμό. Εδώ την βλέπετε μετά από το άνοιγμά της, με τα εργαλεία που χρειάστηκαν για να καταφέρω να την ανοίξω, πάνω στον πάγκο της κουζίνας μας. Άλλωστε φαίνεται και το μπολάκι με τις φακές που μουλιάζουν. Κι έτοιμη για να την πιώ! Ωραία γεύση, όπως του ινδοκάρυδου βεβαίως, τώρα περιμένω το απόγευμα τον Παύλο να πεσάσει απο εδώ, μπάς και δώσει καμμιά ιδέα να την πιούμε με τίποτα ρούμι μέσα! Ή με ότι άλλο τροπικά καλοκαιρινό μπορεί να καταναλωθεί. Καμμιά ιδέα εσείς;

4 Comments:

At 9:06 μ.μ., Δεκεμβρίου 30, 2006, Blogger sardela said...

kala re bromiari,afou einai na bgaleis photo, katharise ligo ton pagko.....mpliahhhhhhhhhhh eleos:)...pali kala den eixes kai kana alisopriono i kompreser gia na se boithisoyn sto anoigma:)

 
At 11:01 π.μ., Δεκεμβρίου 31, 2006, Blogger ΓΑΪΔΑΡΑ said...

δηλαδή για να φας-πιείς καρύδα πρέπει να είσαι ξυλοκόπος????? :Ο
:P

 
At 4:13 μ.μ., Δεκεμβρίου 31, 2006, Blogger Uncle Aris said...

Απ'ότι φαίνεται, έτσι είναι! Τελικά την ήπιαμε με ρούμι Bacardi και Batida De Coco. Και σχεδόν μονορούφι ;)

 
At 5:24 μ.μ., Ιανουαρίου 01, 2007, Blogger Παπίτσα said...

Στις φακές να πετάς και το πρώτο νερό από την πρώτη βράση έτσι?
Να την φας κιόλας,νόστιμη είναι,πρέπει να την σπάσεις(την βάζεις πάνω σε πετσέτα στο πάτωμα+σφυροκοπάς)και το μέσα τρυφερό,σε τάπερ στο ψυγείο καλυμένο με νερό, αλλιώς χαλάει.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home