Πέμπτη, Μαΐου 24, 2007

CINE-ΠΡΟΤΑΣΗ


Απο τον Παύλο

Πρόταση:

Lonley Hearts

Ένα φιλμ νουάρ που διαδραματίζεται στα τέλη του 40' στην Αμερική βεβαίως βεβαίως. Ο Ρεί Φερνάντες αποπλανεί χήρες (σσ:και ορφανά), οι οποίες είναι κοι πολλές μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο κι έπειτα τις ληστεύει. Το έξυπνο πουλί, όμως απο την μύτη πιάνεται και όταν γνωρίζει την Μάρθα Μπεκ, αυτή δε μασάει ταραμά και στο τέλος καταλήγουν ζευγάρι, τόσο στον έρωτα, όσο και στο έγκλημα. Το κακό είναι οτι η Μάρθα ζηελέυει, οπότε μετά την ληστεία σκοτώνει τις χήρες. Ο looser αστυνομικός Έλμερ Ρόμπινσον, βρίσκει νόημα στην ζωή του κυνηγώντας το δίδυμο αυτό. Πρωταγωνιστούν Τζον Τραβόλτα, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Σάλμα Χάγιεκ και Τζάρεντ Λίτο.

ΥΓ:Μπορεί να ενθουσιάζεστε με την παρουσία την Σάλμα Χάγιεκ (σσ:ΜΥΘΙΚΟ μελανούρι λέμε! Για του λόγου του αληθές δείτε την φωτό!) αλλά η πραγματική Μάρθα Μπέκ ήτανε τόσο χοντρή που δεν δεν μπορούσαν να την βάλουν στην ηλεκτρική καρέκλα!


Αντιπρόταση:

The Hitcher

Remake της εξαιρετικής cult ταινίας του 86' που όμως η τωρινή της μορφή είναι πολύ αδιάφορη και άγευστη γενικότερα. Δεν τίθεται καν θέμα συγκρισης, μιας και κινείται στα κλασσικά πρότυπα των teenage horror movies.
Ενδεδειγμένη χρήση:Στον κάδο με τα dvd του κιλού!


Και για την αντιγραφή
Θείος Άρης

4 Comments:

At 9:20 π.μ., Μαΐου 25, 2007, Blogger sardela said...

tha simfoniso me ton filtato paylo oson afora tin salma...siga tin gkomena :))

 
At 7:29 μ.μ., Ιουνίου 04, 2007, Blogger Nisyrios said...

Θειο, χτες πήγα στο Κολοσσαίον και είδα το ποιοτικό αυτό φιλμ, αλλά να σε πω, αν εξαιρέσεις τη Σάλμα και τη μαύρη φωτογραφία, η ταινία με φάνηκε άνευρη. Επιπλέον έπαιζε ο σκατόφατσας ο Τζώντρα Βόλτα...

Καλύτερο πάντως από τους Πειρατές της Καραβαϊκής - από το πολύ νερό με έπιασε κατούρημα.

 
At 9:03 μ.μ., Ιουνίου 04, 2007, Anonymous Ανώνυμος said...

Που χάθηκες??
Εμανουελα

 
At 10:04 μ.μ., Ιουνίου 28, 2007, Blogger Elric said...

Bravo i iatriki...i salma apektise (.)(.)

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home