Τετάρτη, Μαΐου 02, 2007

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΓΚΟΝΤΖΑΝΤΕΡΕ


Το οποίο Κοντζάντερε είναι ένα ρέμα κοντά στο χωριό μου, στο οποίο μαζεύεται κόμσος παραδοσιακά κάθε Πρωτομαγιά. Αλλά απο φέτος ξεκίνησε και το placebo fest, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, με τοπικά και μη, rock συγκροτηματάκια. Στην φωτογραφία βρίσκεται το συγκρότημα του ξαδέρφου μου btw. Ο καιρός ήτανε ότι να'ναι, μια ψιχάλιζε, μια είχε ήλιο, με εναλλαγές ανά 20λεπτο. Παρ'όλα αυτά, το τοπίο ήτανε πολύ ωραίο, είχε παντού πράσινο, παχύ και δροσερό, σκέτη απόλαυση να το βλέπεις κι ο καιρός δεν μας χάλασε και πολύ. Ίσα ίσα ήτανε φορές που γούσταρες κιόλας την βροχή. Άκουγες την μουσικούλά σου ενώ έβρεχε, μέσα στο πράσινο, την φύση και κοντά στο δάσος και αισθανόσουνα λες και ήσουνα σε τίποτα highlands της Σκωτίας! Τα συγκροτηματάκια ήτανε καλά όλα τους και κάνανε καλό κέφι. Ειδικά το τελευταίο, που έπαιζαν κάτι punkίλες, τα ΕΠΣΑΓΕ λέμε!!! Κρίμα που έπρεπε να πάρουμε τον δρόμο του γυρισμού στην μέση του live τους... Ελπίζω μόνο να καθιερωθεί το festival αυτό και να γίνει και του χρόνου, με περισσότερο κόσμο.

1 Comments:

At 9:05 μ.μ., Μαΐου 02, 2007, Anonymous Ανώνυμος said...

TI na pw? poly proxo to xwrio sou aroulh...Sto diko mou allo apo pontiaka den akougame!Lira, ntaouli kai den symmazeytai...(wraies epoxes!)
Pantws gia na zhlepseis egw mporei na mhn hmoun sto festival tou gkotzantere alla thn ekana gia coachella fetos. Mpes www.coachella.com na deis line up..

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home