Τρίτη, Ιουνίου 13, 2006

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...


Σήμερα είχα εξετάσεις στο μάθημα Μαθηματικές Μέθοδοι Φυσικής Part II, όπου δείχνοντας αλληλεγγύη στους συμφοιτητές μου, αλλά και όλους τους φοιτητές της Ελλάδος που αγωνίζονται αυτήν την στιγμή για τα δικαιώματά τους, με αυταπάρνηση και προσωπική θυσία πάτωσα θεαματικά!!! Όλα για την αλληλεγγύη πάντα έτσι; (τι λέω πάλι ο άτιμος..λές να βάλω για δήμαρχος;) Τώρα μου μένει άλλο ένα μάθημα στο οποίο μάλλον δεν έχω δικαίωμα καν να δώσω καθώς κόπηκα στα εργαστήριά του, αλλά δεν πειράζει, κι αυτό στην αλληλεγγύη θα το χρεώσω. Η φωτό που βλέπετε είναι από την εσωτρική αυλή της σχολής μου εδώ στην Βαρκελώνη και στον τοίχο στο βάθος κάτι παιδιά (μάλλον της καλών τεχνών) έχουνε ξεκινήσει εδώ και καιρό να ζωγραφίζουνε τις σπουδαιότερες μορφές φυσικών και ιστορικά πειράματα. Ίσως να την βγάλω καμμια φωτό κι από κοντά όταν ολοκηρωθεί κι άλλο. Τέσπα, σήμερα το απόγευμα λέω να πάω την καλή μου για φτιάξιμο, οπότε αυτή θα είναι και η τελευταία φρέσκια φωτό που θα δείτε για λίγο καιρό. Αυτά για τώρα, σας αφήνω να βρώ καμμια καλή κατεψυγμένη να σας βάλω αύριο μεθαύριο :D

2 Comments:

At 10:15 π.μ., Ιουνίου 14, 2006, Blogger Ogami Itto said...

Μην βάλεις για δήμαρχος φίλε! Αυτοί βρωμάνε...

Περαστικά στην καλή σου (ελπίζω να μην είναι τσουχτερό το πρόβλημα της!!!!)

Παράτα την αλληλεγγύη γιατί με τέτοιο πνεύμα δεν σε βλέπω να ορκίζεσαι ποτέςςςς! Θα γυρίσεις εδώ, και θα είσαι πρώτος στις καταλήψεις ενάντια στον νόμο περί εξαφάνισεις των αιώνιων φοιτητών!

 
At 6:58 μ.μ., Ιουνίου 16, 2006, Anonymous Ανώνυμος said...

Arh,egw se niw8w,file..Otan guriseis Ellada,na 3ereis oti mazi 8a tis kanoume autes tis katalhpseis!!An den eisai aiwnios foithths,pou na katalabeis,re su..Me piannneiiss???

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home