Σάββατο, Ιουνίου 03, 2006

CAMP NOU


Χθές πήγαμε στον Ναό! Ξεκινησαμε σχετικά αργά και φτάσαμε εκεί κατα τις 2 το μεσημέρι οπότε τσιμπήσαμε κάτι και μπήκαμε στο μεγαλύτερο γήπεδο της Ευρώπης. Ήτανε πραγματικά τεράστιο με χωρητικότητα 98,000 ατόμων και αυτό μετά την ανακαίνηση που μειώθηκαν οι θέσεις. Βγήκαμε πρώτα στον αγωνιστικό χώρο, όπου δυστυχώς δεν μπορούσαμε να πάμε στο χόρτο, αλλά και μόνο η θέα ενός μυθικού γηπέδου σε καθηλώνει. Στη συνέχεια περάσαμε απο εσωτερικούς χώρους, όπως η αίθουσα τύπου, την αίθουσα ανάπαυσης των επισήμων (φτώχια καταραμένη...) και δίαφορα τέτοια. Μετά βγήκαμε στις κερκίδες των VIP και τέλος στις θέσεις των δημοσιογράφων, όπου πραγματικά έβλεπες το γήπεδο σε όλο του το μεγαλείο! (κουφάλες δημοσιογράφοι τα καλύτερα έχετε...) Τέλος επισκευθήκαμε το μουσείο όπου βγήκαμε φωτογραφίες με τις φετινές κούπες,πρωτάθλημα και CL, (τα οποία στερήσαμε απο Μαδρίτη, γκουχ γκουχ....χε χε) και είδαμε και την τεράστια συλλογή απο κύπελα και αναμνητικά, όπως μπλούζες διάσημων παικτών με αφιερώσεις κτλ. Τώρα το μόνο που μένει είναι να πάω να δώ εναν αγώνα της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης από κοντά, μιάς και έκανα την χαζομάρα να μην το κυνηγήσω τόσο εντατικά μέχρι τώρα. Με το καλό τον Αύγουστο που αρχίζει το πρωτάθλημα.

5 Comments:

At 7:50 μ.μ., Ιουνίου 04, 2006, Blogger Σταθης Παναγιωτοπουλος said...

Αν θελεις να δεις αγωνα της καλύτερης ομάδας τη Ευρώπης θα χρειαστεί να πεταχτείς ως το θέατρο των ονείρων, φυλλαράκι... ;-)

 
At 10:19 μ.μ., Ιουνίου 04, 2006, Anonymous Ανώνυμος said...

Re poustraki,twra tsekara to blog..Phges Peppers?Hr8an+Lisboa,alla den phga-tous eida on TV e3w se baraki..Amee..Megaleia edw sthn Bragança!!Aaa,ti gamath aulitsa exeis ekei pera?Polu kala pernas mou fainetai..Pantws,+gamw h enhmerwsh sto blog..Diabaza me 1 ispano thn analush sou peri castellers..Katse kala..File mou,steile analutika hmeromhnies gia to programma sou genikotera-prepei na kanonisoume pote erxomai+pote erxesai..Kala,polla eipa,ta leme se mail..Beijinhos!!

 
At 10:25 μ.μ., Ιουνίου 04, 2006, Anonymous Ανώνυμος said...

Kala,re,twra to eida..Phges+eides Peppers?Epaizan xtes Lisboa,alla den katebhka..Pantws,Aroulh,to blog sou kai gamw thn enhmerwsh..Diabaza me enan Ispano thn analush sou peri castellers..Katse kala..File mou,se parakalw steile analutika hmeromhnies gia to programma sou genikotera-prepei na kanonisw,pote erxomai,pote erxesai..Kala,ta leme se mail..Beijinhos apo Olgita!!

 
At 11:41 μ.μ., Ιουνίου 04, 2006, Anonymous Ανώνυμος said...

Αχ, τυχερέ , εγώ μόνο γύρω γύρω το έκανα το γηπεδάκι βολτίτσα, δεν είχα μπορέσει να μπω μέσα.Τον Μάρτιο έπρεπε να είχες παέι που έχει Barca-Real . Και όπως λέει και στο ρεφραίν ο ύμνος της υπερομάδας :

Blaugrana al vent
un crit valent
tenim un nom
el sap tothom:
Barça , Barça, Baaarça.!

 
At 9:23 π.μ., Ιουνίου 05, 2006, Blogger Ogami Itto said...

Διαφωνώ κύργε Σκύλε! Πιο κοντά είναι η Μαδρίτη. Εκεί θα δεις:

α) το καθηλωτικότερο γήπεδο της γηραιάς αλβειώνας, με μια πραγματική τροπαιοθήκη και όχι τροΠΕΟθήκη

και β) την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα όλων των εποχών, σε όλα τα επίπεδα.

Επιπλέον, από πότε το Camp Nou είναι το μεγαλύτερο γήπεδο της Ευρώπης; Do you remember a country named Ukraine? Το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα στάδιο βρίσκεται εκεί, χωρίς να είναι κομψοτέχνημα ή υπερσύγχρονο, με πάνω από 140.000 θέσεις. Αυτά για τους μικρούς ανεπίδεκτους που έμαθαν μπάλλα και ιστορία ποδοσφαίρου μέσα από το PES5! (πω πω χολή και κακία ο Αφανάσουλας...)

Αυτά! Κατά τα άλλα... Ζηλεύω κωλόπαιδααααααααααααα

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home