Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2006

MANU CHAO


Χθές που λέτε είχε δημοψήφισμα σχετικά με την αναθεώρηση του συντάγματος, κάτι που σημαίνει οτι αν αλλάξει ανοίγει ο δρόμος για την αύξηση ελευθεριών της Καταλωνίας (νομίζω δηλαδή...) Το δημοψήφισμα τελείωνε στις 8 το απόγευμα και στο καπάκι, 8:01 άρχιζε η συναυλία του Manu Chao. Βέβαια δεν βγήκε με την μία αυτός αλλά ένα support group, απο την Βαλένθια, το οποίο όμως ούτε θυμάμαι πως το λένε. Ευτυχώς κίολας μιας και δεν είχα εισητήριο, ούτε εγώ ούτε μια άλλη κοπέλα που γνώρισα εδώ και περιμέναμε απ'έξω έχοντας σχεδιάσει μια ταμπελίτσα στην οποία γράφαμε οτι ζητούσαμε 2 εισητήρια. Τελικά με το που τελείωσε το support group βγήκανε 2 καλοί άνθρωποι και μας δώσανε τις εισόδους τους και μάλιστα τζαμπέ. Φαντάζεστε την χαρά μας, έτσι; Όχι οτι το εισητήριο ήτανε ακριβό, 10€ προπώληση 12€ στην είσοδο, αλλά είχανε εξαντληθεί όλα και μάλιστα 5 λεπτά πριν πάρουμε εμείς, δηλαδή το ταμείο έκλεισε σχεδόν στα μούτρα μας, οπότε και μόνο που μπορέσαμε να μπούμε αρκούσε για να χαρούμε. Η συναυλία ήτανε πολύ καλή, ο κόσμος είχε πολύ κέφι, πολύ χοροπηδητό και εννοείτε ΠΟΛΥ, μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μπάφο. Για την ακρίβεια ΠΟΛΥ λίγο οξυγόνο, αφού όλοι σχεδόν καπνίζανε ασταμάτητα. Τελικά κάναμε κι εμείς κεφάλι με τόσα που μυρίζαμε :) Μετά τον Manu Chao βγήκε άλλο ένα group οι paranoia το οποίο δεν κάθησα όμως να το δώ, παρ'όλο που φαινότανε να παίζει ενα ενδιαφέρον μίγμα flamengo-ska, μιάς και το επόμενο πρωί είχα πρωινό ξύπνημα και δουλίτσες να γίνουνε.

2 Comments:

At 11:05 μ.μ., Ιουνίου 19, 2006, Anonymous Ανώνυμος said...

QUE ANIMAL!!
DT 125 ΧΑΛΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙΑ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΤΖΟΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΣΕΙΣ ΜΑΡΣΠΙΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΑ?ΑΡΕ ΤΣΑΚΑΛΑΚΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!Κ ΜΑΝΟΥ ΤΣΑΟ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ?ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΠΑΡΑΚΙ Γ ΜΠΑΡΑΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΡΙΑ(ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ ΕΤΣΙ?)ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΞΕΝΗΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟ!!!:-)
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ,ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣ ΡΑΜΠΛΑΣ Κ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΑΡΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ Σ1 ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΕΣΤΟΙΑΤΟΡΕΙΟ ΕΙΤΕ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ,'Η ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ Γ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΣΤΡΙΜΑΡΓΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!!Α!Κ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΑΓΕΙΡΑ..ΞΕΡΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΑΡΗΣ.
ΜΕ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ ΓΝΩΡΙΜΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ ΗΤΑΝ 1ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΗ ΒΟΥΤΙΑ!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΟ ΡΑΣΜΑΤΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΩ Γ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ?ΠΑΤΣΕΑ,ΠΑΤΣΑ..ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ??
ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΑΡΤΣΑ ΝΑΝΑΙ Κ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!!!!

 
At 11:07 μ.μ., Ιουνίου 19, 2006, Anonymous Ανώνυμος said...

ΖΣΦΩΔΦΒΩΣΔΩσψΑΣΦΒ

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home