Παρασκευή, Ιουλίου 28, 2006

ADEU CASTELLERS, ADEU ARREPLEGATS...


Χθές ήτανε η τελευταία μέρα που πήγα να κάνω castellers. Βρεθήκαμε με τα παιδιά, κάναμε τον χαβαλέ μας, αν κι εγώ ήμουνα λίγο στεναχωρημένος, μιας και ήτανε η τελευταία φορά που θα έκανα castellers... Ευτυχώς όμως το βράδυ είχανε κανονήσει δείπνο στο σπίτι της Aina (στην φωτογραφία) που είναι Μαγιορκίνα (απο την Μαγιόρκα δηλαδή) και η οποία (άσχετο αλλά πρέπει να το πώ...) έχει το πιο θυληκό σώμα που έχω δεί ποτέ στη ζωή μου... Τέλωσπάντων δεν θα επεκταθώ παραπάνω... Το βράδυ λοιπόν μαζευτήκαμε εκεί και άρχισε το φαγοπότι. Με το που τελιώσαμε αρχίσανε και τα παιχνίδια. Το ποιό ενδιαφέρον, ήτανε το παιχνίδι pregunta puta. Στο παιχνίδι αυτό έπρεπε να κάνεις μια ερώτηση σε κάποιον πολύ μπηχτή, πχ αν έχει κάνει σεξ με κάποιον απο τους παρόντες και γενικά ερωτήσεις για να βγαίνουν όλα τα άπλυτα στην φόρα. Η ερώτηση έπρεπε να γίνετε με προσβλητικό τρόπο και η απάντηση το ίδιο. Οπότε όπως καταλαβαίνετε έπεσε ΠΟΛΥ μπινελίκι. Το ενδιαφέρον μέρος ήτανε οτι αν δεν απάνταγες την ερώτηση, αν έλεγες ψέματα ή αν ξεχνούσες να μπινελικώσεις τον άλλον, έπρεπε να βγάλεις κι απο κάποιο ρούχο. Οπότε καταλαβαίνετε τον χαβαλέ που γινότανε, με τις μπηχτές κι όλα αυτά... Πάντως το ευχάριστο είναι οτι μίλησα με τα παιδιά και υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα να έρθουνε Ελλάδα να κάνουνε κάποια actuacció τον Μάιο, που είναι η φοιτητική εβδομάδα, αρκεί να κανονήσω κάποια πράγματα, όπως το φαί, που είναι εύκολο, διότι η λέσχη του ΑΠΘ είναι δωρεάν για όλους και μια αίθουσα να κοιμηθούνε με μπάνιο. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι, αλλά αν μιλήσω με καθηγητές, τι διάολο, δεν θα παραχωρήσουνε μια αίθουσα σε κάνα φοιτητικό γυμναστήριο; Στην ανάγκη τους φιλοξενώ και σπίτι μου!!!

10 Comments:

At 2:37 μ.μ., Ιουλίου 28, 2006, Blogger κaτeρina said...

ωραία παιχνίδια έμαθες...!

:)

 
At 2:41 μ.μ., Ιουλίου 28, 2006, Blogger unpaiktable said...

Καλή επιστροφή..! Aina είπαμε; :P

 
At 3:30 μ.μ., Ιουλίου 28, 2006, Blogger Nenyaki : ) said...

ααα!
τι trendy παιχνιδάκια είναι αυτά καλέ? :D

εεε... μια απορία...
ποίος κερδίζει στο τέλος? :)

 
At 5:02 μ.μ., Ιουλίου 28, 2006, Blogger Attalanti said...

Μια χαρά παιχνίδι - ας αντέξει ο πιο δυνατός. Αυτές είναι βραδιές που θυμάσαι για πάντα. Νομίζω ότι θα τα καταφέρεις μια χαρά, οπότε, με το καλό να τους δεχθείς!

 
At 7:48 μ.μ., Ιουλίου 28, 2006, Blogger pwlina said...

nenyaki μάλλον αυτός που θα είναι γυμνός και θα κράζει σαν νταλικέρης!;Ρ

για αυτό σε βάζουν πάντα από κάτω θείο ε?για να μην είσαι ψηλά και χαζεύεις τις καμπύλες της Αina και χαλάς το casteller!:PPP

 
At 8:58 μ.μ., Ιουλίου 28, 2006, Blogger Charlie Alexandra said...

oraia fasi... leo na kathieroso analogo paixnidi pou mono na xoneis kai na mi gdinesai... ksero pollous pou to exoun anagi (a, kai den ksero gia soma, alla apo prosopo skizei to koritsaki. evge!)
mouts

 
At 12:04 π.μ., Ιουλίου 29, 2006, Blogger Uncle Aris said...

@Κατερίνα
Είδες τι ωραία πράγματα μαθαίνει κανείς στο Εράσμους;;; ;)

@unpaiktable
Κάτσε ακόμα, αργεί αυτή η στιγμή. Και ναί Aina είπαμε. ;)

@Nenyaki
Κοίτα, αυτά τα παιχνίδια είναι φανερό οτι γίνονται με βαθειά πίστη στο αρχαίο ελληνικό φίλαθλο πνεύμα. Σημασία έχει η συμετοχή κι όχι η διάκριση ;)

@Attalanti
Το ελπίζω και by the way welcome onboard :)

@pwlina
Λες να με πήρανε χαμπάρι κιόλας;;; :-ο !!!

@Charlie Alexandra
Καλωσήρθες κι εσύ! Πάντως άμα βγάλεις το γδύσιμο τι νόημα θα έχει βρε; Χωρίς την τιμωρία, όλοι είτε ψέμματα θα λένε, είτε δεν θα απαντάνε, έτσι δεν είναι; Άσε που ο συνδιασμός μπηχτών και ξεντυσίματος είναι άκρως πικάντικος ;) Φιλιά

 
At 12:52 π.μ., Ιουλίου 29, 2006, Blogger Alexandra said...

μα τί κάνετε! περνάτε τέλεια! Έχεις πάει Μαγιόρκα; Εγώ τη λάτρεψα! Να κρατήσεις τις φιλίες σου... με κάθε τρόπο.

(σου τα λέει μια παλιά) :)

 
At 2:42 μ.μ., Ιουλίου 29, 2006, Blogger Mantalena Parianos said...

Αμάν. Ωραίο ακούγεται!

 
At 3:33 μ.μ., Ιουλίου 31, 2006, Blogger Uncle Aris said...

@Αλεξάνδρα
Μια χαρά είναι, παράπονο κανένα δεν έχω :)

@Mantalena Parianos
Πολύ καλύτερο απ'ότι ακούγεται είναι στην πραγματικότητα. Το τι βγαίνουνε στην φόρα, δεν λέγετε. Είτε αλήθειες, είτε σωματικά προσόντα ;)

@Παύλο
Εσύ πουρέ κοίτα να μου τάξεις για να προτείνω το δικό σου σπίτι να φιλοξενήσιες την Cinta. Λιγούρι, έ λιγούρι! :Ρ

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home