Τετάρτη, Ιουλίου 19, 2006

BAD NEWS...

Ε δεν μπορεί να είναι όλα όμορφα στην ζωή, έτσι δεν είναι;Χθές λοιπόν είπα να πάω σε κάνα πάρκο να κάνω την αράξω λίγο στον ήλιο, να πάρω λίγο χρώμα, να διαβάσω κάνα βιβλίο και τέτοια πράγματα. Έτσι λοιπόν, έφτασα, την έπεσα και για 5' μόλις με πήρε ο ύπνος. Όχι τελείως κιόλας, απλώς ψιλοχουζούρεψα λίγο. Όταν ξύπνησα η τσάντα μου είχε κάνει φτερά... Απολογισμός: Ψηφιακή μηχανή (λίγο πριν τις 10.000 φωτογραφίες να πάρει...), MP3 player, το κινητό μου, πιστωτική κάρτα και κάρτα ανλήψεως ΑΤΜ, ένα βιβλίο και έναν ταξιδιωτικό οδηγό της Βαρκελώνης (Σόρρυ Ολγάκι, έλεγα να διαβάσω τίποτε να σε κάνω κάνα καλό πρόγραμμα να δούμε πολλά πράγματα όταν έρθεις απο εδώ, αλλά δεν έκατσε...) Τα περισσότερα πράγματα αναπληρώνονται, θα αγοράσω νεά μηχανή και MP3 player, το κινητό μου ήτανε έτσι κι αλλιώς πολύ παλιό και για τις κάρτες δεν πειράζει τόσο, έτυχε να έχω αρκετά χρήματα σε ρευστό σπίτι, αρκετά για να την βγάλω μέχρι να φύγω. Αυτό που μου κόστισε περισσότερο απ'όλα είναι οτι μέσα σε όλ'αυτά έχασα και τα κλειδιά μου, στα οποία είχα ένα μπρελόκ με τον Κακό Λύκο, το οποίο ήτανε δώρο, είναι τεράστιας συναισθηματικής αξίας και αναντικατάστατο. Όταν έκανα τον απολογισμό για το τι χάθηκε, ήτανε το μοναδικό πράγμα για το οποίο είπα: 'όχι ρε γμτ...' και το οποίο με έκανε να χάσω την ψυχραιμία μου... Πολύ στεναχωρέθηκα... Μετά πήγα να κάνω δήλωση και στην αστυνομία και με κράτησαν 2 ώρες για μια διαδικασία 20 λεπτών.
Απο την καλή σκοπιά των πραγμάτων όμως: Μπορώ να λέω ότι θέλω πλέον στο blog, χωρίς να καταθέτω φωτογραφικά ντοκουμέντα, χθές πήγα με δυο γκομενάκια στην παραλία και κάναμε γυμνοί μπάνιο πχ ;) Έλα λίγο!

ΥΓ1:Λόγω απώλειας μηχανής ενδεχομένως το blog να συνεχίσει χωρίς φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες που θα εμφανίζονται κατα καιρούς, θα είναι είτε παλιές, είτε άλλων, φίλων ή απο το ίντερνετ.

ΥΓ2:Μόλις παρέλαβα ένα δέμα απο την φίλη μου την Σίσυ απο την Ολλανδία με φωτογραφίες και την σειρά κινούμενων σχεδίων Η Οδδύσεια του Διαστήματος. Αυτό θα μου φτιάξει κάπως το κέφι.

12 Comments:

At 1:46 μ.μ., Ιουλίου 19, 2006, Blogger κaτeρina said...

κρίμα...και έχασες και πολλά...και το μπρελόκ με το κακό λύκο...είδες...τα πιο φτηνά πράγματα έχουν πιο μεγάλη συναισθηματική αξία...άλλη φορά προσοχή...ε;;;

 
At 1:51 μ.μ., Ιουλίου 19, 2006, Blogger mn8 said...

Ouch :/ Το ξερω πολυ καλα το συναισθημα, εγω και η Μαριλινα πεσαμε θυματα κλοπης πριν λιγο καιρο, ευτυχως για μας βεβαια με πραγματα μικροτερης αξιας και σημαντικοτητας απο τα δικα σου. Περαστικα :)

 
At 3:43 μ.μ., Ιουλίου 19, 2006, Anonymous Ανώνυμος said...

Aman re arh! Ante gia prwth fora isws 8a sou symparasta8w xwris sxolio gia ton ypno sto parko (oops!mou ksefyge..). Den peirazei, "Shit happens" pou lene kai oi filoi mas oi amerikanoi..
Kalh odysseia toy Diasthmatos! Pantws exw na omologhsw oti den katalavainw thn emmonh sou me ayto to kinoumeno sxedio, egw to variomoun mikrh. Les an to dw twra na epanektimhsw thn aksia tou?

 
At 4:01 μ.μ., Ιουλίου 19, 2006, Anonymous Ανώνυμος said...

Χμ, κάτι μου θυμίζει η ιστορία σου. Και μένα με έκλεψαν στη Βαρκελώνη, μέσα στο Μετρό, μόλις είχα φτάσει. Και γω δεν είχα στεναχωρεθεί για τις κάρτες και τα εισητήρια,αλλά για το πορτοφολάκι που το είχα πάρει απο το Αμστερνταμ. Και εμένα με κράτησαν 2 ώρες στο τμήμα (στο δρόμο με το Palau Guel ε? )για να συμπληρώσω στο τέλος μια δήλωση, και δεν ξέραν γρι αγγλικά και καλά που ήξερα εγώ ισπανικά! Αλλά μετά βγήκα έξω και στο δρόμο είχε την "ταφή της σαρδέλας" , και είχε πανηγύρι και όλοι χόρευαν και τα ξέχασα όλα!

 
At 4:33 μ.μ., Ιουλίου 19, 2006, Blogger Alexandra said...

καλέ μου uncle!

Τί να κάνουμε, αυτά τυχαίνουν σε όλους μας! Το ίδιο είχα πάθει και εγώ παλιότερα... Το φιλοσοφείς και τελειώνει η υπόθεση. Σε λίγο όλα θα επιστρέψουν στο κανονικό... Δεν πειράζει, όταν μπορέσεις, θα βάλεις φωτογραφίες.

Αλεξάνδρα

 
At 5:41 μ.μ., Ιουλίου 19, 2006, Blogger elenitsa! said...

8eio den pirazi, esi nasai kala!!

 
At 7:58 μ.μ., Ιουλίου 19, 2006, Blogger sardela said...

kai go me to poy eftasa filandia me to poy piga na paralabo ti balitsa me ola ta iparxonta mesa ,eixe xathi!!afantiiii...fantasoy sinesthima me to poy ksekinas diakopoules se ena meros me to kalimera pane royxa kai alla antikimena!!eytixos telika den tin klepsan alla enas stokos tin mperdepse(epidi ixe idia me mena)kai pire ti diki mou,kai meta apo kana 5-6oro katalabe to lathos kai ti girise!!

 
At 9:30 μ.μ., Ιουλίου 19, 2006, Blogger unpaiktable said...

Κάποτε μου είχε καεί ο σκληρός, και είχα χάσει φωτογραφίες 2 χρόνων.. Απλά το προσπερνάς.. Τι άλλο να κάνεις; Κρίμα, όντως αλλά απλά συνεχίζεις..

 
At 1:10 π.μ., Ιουλίου 20, 2006, Anonymous Ανώνυμος said...

Υπάρχει και μια μικρή περίπτωση η τσάντα σου να βρεθεί. Χωρίς φυσικά οτιδήποτε έχει αξία -ή τουλάχιστον έτσι θα νομίζουν οι κλέφτες!

Όταν ήμουν παιδί είχαμε βρει με την παρέα στη γειτονία ένα χαρτοφύλακα και μια γυναικεία τσάντα. Οι κλέφτες είχαν πάρει τα πολύτιμα και είχαν πετάξει ό,τι δεν τους ενδιέφερε μαζί και ταυτότητες και κλειδιά.
Την πήγαμε στην αστυνομία.

 
At 1:56 π.μ., Ιουλίου 20, 2006, Anonymous Ανώνυμος said...

Oxi,re pousth,plaka mou kaneis??De puta madre,de puta padre,conio,hhhoder,que te meto,fodes,caralho!!!Mporw na pw ki alla,ama 8eleis..Kai s´auton pou s´eklepse,toma y pedalea-xe xe!!!Egw sth 8esh sou 8a´xana teleiws thn psuxraimia mou-oxi oti twra den th xanw...8umasai tote me thn tsanta mou-douleuame akomh OTE..File,prosexe,re su,pantou ta idia mierda einai..Kai nai,kuries kai kurioi,to baru tsekouri ths logokrisias 8a pesei twra panw sto kefalaki mou-h,mallon,panw sth glwssitsa mou..Gia sunexeia,8a steilw mail..Amee...

 
At 11:27 π.μ., Ιουλίου 20, 2006, Blogger Unknown said...

Μην στεναχωριέσαι ΚΑΘΟΛΟΥ καλέ μου!!!!!
Πράγματα είναι !!!
:D

 
At 12:15 μ.μ., Ιουλίου 20, 2006, Blogger Uncle Aris said...

Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση :D Ήθελα αυτό το blog να μην έχει καθόλου γκρίνιες και άσχημα γεγονότα, έτσι κι αλλιώς απο αυτά, ήδη, είναι γεμάτη η ζωή του καθενός μας μάλλον κι έτσι απο την αρχή δεν ήθελα να έχει ούτε ένα 'γκρινιάρικο' post. Αλλά όπως είπα δεν μπορεί η ζωή να είναι μόνο ευχάριστα. Και ίσως να μην έκανα καν τέτοιο post αν δεν έχανα τον Κακό Λύκο. Ακόμα κι αν έχανα όλες τις φωτογραφίες μου θα με πείραζε πολύ λιγότερο. Τέλωσπάντων σας ευχαριστώ όλυς ξανα΄για την συμπαράσταση. Νιώθω ήδη καλύτερα :)

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home