Σάββατο, Ιουλίου 15, 2006

SUMMERCASE 1st DAY




Χθές πήγα στο φεστιβάλ summercase. Το φεστιβάλ γίνετε στο parc de forum, το οποίο είναι ένα τεράστιος χώρος, πολύ ωραίος επίσης και τώρα που τον είδα, πολύ θα ήθελα να πάω μια μέρα εκεί για ξάπλες στα γρασίδια. Το εισητήριο έκανε 110€ και εκτός απο χθές έχει και σήμερα live. Για περισσότερες πληροφορίες στο site www.summercase.com Έτσι χθές είδα για κάνα δυό τραγούδια μόνο τον David Kitt, ο οποίος ήτανε συμπαθητικός, τους Dirty Pretty Things, που παίζανε ωραίες πανκίλες και μετά τους Astrud, όπου ο μπασίστας ήτανε ένας παλίκαρος δυο μέτρα και φορούσε μίνι φουστίτσα και τακούνι, ωραία πράγματα :Ρ Στη συνέχεια ήτανε η σειρά των Belle Sebastian, όπου ο τραγουδιστής έκανε πολύ καλό performance και ανέβασε και 3 κορίτσια στην σκηνή για θέαμα στον κόσμο. Αν και δεν τρελένομαι για πάρτη τους, έκαναν καλό live. Μετά βγήκανε οι Cardigans, ωραία γκόμ.. εγχμ.. τραγούδια κτλ κτλ. και μετά άλλαξα stage και πήγα να δώ τους Daft Punk (δεύτερη φωτογραφία) οι οποίοι ΤΑ ΣΠΑΓΑΝΕ ΛΕΜΕ!!!!! Πολύ κέφι πολύ ρυθμός, χοροπηδητό και ΠΟΛΥ ένταση, τι να λέμε τώρα!!! Πολύ γούσταρα!!!Στη συνέχεια πήγα να δώ Massive Attack (τρίτη φωτό), οι οποίοι καλοί μεν αλλά λίγο υποτονικοί σε σχέση με τους Daft Punk. Ήμουνα και λίγο κουρασμένος απο όλη την μέρα, οπότε την άραξα και κοιμήθηκα κάνα 15λεπτο. Μεγαλεία, θα έχω να λέω οτι με νανούρησαν οι Massive Attack :Ρ Κατα τις 4 το πρωί βγήκε να παίξει κι ο Fatboy Slim (πρώτη φωτογραφία) τον οποίο όμως δεν άντεξα να καθήσω να δώ μέχρι το τέλος κι έτσι τον απόλαυσα μόνο για ένα μισάωρο. Στίτι έφτασα κατα τις 6 μάλλον, κουρασμένος αλλά σίγουρα πολύ ικανοποιημένος. Και σήμερα έχει κι άλλα! New Order, The Dandy Warhols κι άλλα ωραία πράγματα. Θα σας τα πώ αύριο τα καθέκαστα. Hasta luego!

7 Comments:

At 4:54 μ.μ., Ιουλίου 15, 2006, Blogger sardela said...

ooooooooo re kakoperasiiiiiiiiiiii....kanonika den eprepe na pleroseis alla na se plirosoyn ;pp

btw to spagane sosta to egrapses athela soy bebea;p...opio rima den ine sinirimeno mporis na balis tin kataliksi -agane anti ousane...oti sinerite omos mpeni to -oysane(p.x milao-milo-miloysane oxi milAGANE klp klp)!!!!!!!;PP
to grafo in case to diabazi kai kanas athineos to blog kai bali kana mialo ;PP

 
At 5:56 μ.μ., Ιουλίου 15, 2006, Anonymous Ανώνυμος said...

Aroulh,grapse kati kai gia th filenada sou oson afora to summercase..Etsi gia na e3ilew8w kai kapws..Sto katw-katw,den ebala ki egw ligo to xeraki mou gia na pas sto fest?Eee???Bale ki alles fotos apo ta live..Etsi?Beijos!!

 
At 8:53 μ.μ., Ιουλίου 15, 2006, Blogger pwlina said...

στην αρχή έπαθα ένα σοκ με τα 110 ευρωπουλάκια!Αλλά με τόσο ονόματα μάλλον και λίγα δίνεις...

όσο για..."όπου ο μπασίστας ήτανε ένας παλίκαρος δυο μέτρα και φορούσε μίνι φουστίτσα και τακούνι, ωραία πράγματα :Ρ"

κάτι είχα ακούσει για τα ναρκωτικά εκεί στην Ισπανία αλλά τώρα επιβεβαιώθηκα!μωρέ μια χαρά περνάτε εσείς εκεί...αχ!ένας μήνας ακόμα...που θα μου πάει??!

saludos!

 
At 2:15 π.μ., Ιουλίου 16, 2006, Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

Αυτα ειναι.Και εμεις περιοριζομαστε μονο στο Rockwave...

 
At 10:47 π.μ., Ιουλίου 16, 2006, Blogger Alexandra said...

hi uncle!

Μου θύμισες τα νιάτα μου! Να ζεις κάθε μέρα όσο πιο ουσιαστικά και ζωντανά μπορείς...

 
At 9:03 μ.μ., Ιουλίου 16, 2006, Blogger Uncle Aris said...

@Σαρδέλα
Λίγα για την γραμμτική είπαμε! :Ρ

@Ολγκάκι
δες το νέο post, αλλά να σ'ευχαριστήσω κι απο εδώ που μου είπες για το φεστιβάλ.

@Πωλίνα
Καλά το μαύρο εδώ είναι πάμφθηνο σε σχέση με Ελλάδα ο μέσος Ισπανός ξοδεύει 50€/μήνα για μαύρο. Τα συμπεράσματα δικά σου.

@ΠΡΕΖΑ TV
Νομίζω οτι σιγά σιγά έχει αρχίσει να κινείτε κάτι και στην Ελλάδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να υπάρξει σοβαρή οργάνωση και διαφήμηση και στο εξωτερικό για να έρθει κόσμος κι απ'έξω

@Αλεξάνδρα
Thnx, απλώς περνάω όμορφα τον καιρό μου, δεν ξέρω αν είναι τόσο ουσιαστικά, όπως λές. Απλώς όμορφα :)

 
At 2:54 π.μ., Ιουλίου 18, 2006, Blogger Uncle Aris said...

@Παύλο
Ζήλια ψώρα ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!! :Ρ:Ρ:Ρ Αλλά μη στεναχωριέσαι ρε φίλε, θα σε φέρω του χρόνου εδώ ξανά, τώρα που έχουμε τα κονέ εδώ!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home