Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2006

CINE-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


Απο τον Παύλο

Πρόταση:

John Taker Must Die

Κλασσική σχολική φαρσοκομωδία, όπου ο John Taker, ο γόης του σχολείου, τα φτιάχνει ταυτόχρονα με κάθε ωραία γκόμενα που υπάρχει πουλώντας τα ίδια φούμαρα σε όλες. Όταν κατα τύχη οι 3 εξαπατημένες το ανακαλύπτουν, προσπαθούν να τον εκδικηθούν με οποιονδήποτε τρόπο. Η τελευταία τους ζαριά είναι η 'άόρατη' συμμαθήτριά τους(που είναι και η πρωταγωνίστρια). Αστείες καταστάσεις που βγάζουν γέλιο, αρκετά girly κωμωδία, με όχι και τόσο γνωστές παρουσίες και ανάλαφρο σενάριο. Ότι πρέπει για να περάσετε μιάμιση ώρα ευχάριστα και τίποτε παραπάνω, αλλά και τίποτε λιγότερο...

Αντιπρόταση:

Lady In The Water

Ο Νάιτ Σιάμαλαν επιστρέφει, δυστυχώς για εμάς. Άλλη μια ΄μεταφυσική' ταινία απο τον εν λόγω σκηνοθέτη, η οποία πιθανότατα θα απογοητεύσει και πάλι. Μετά την Έκτη Άίσθηση, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες μας ούτε στο ελάχιστο γι'αυτό και δεν πρόκειται να του δώσουμε άλλη μια ευκαιρία.

Και για την αντιγραφή
Θείος Άρης

1 Comments:

At 6:31 μ.μ., Οκτωβρίου 28, 2006, Blogger iris said...

εμένα μου άρεσε η ταινία "5 λεπτά ακόμη" με το Χαραλαμπόπουλο. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να δω μια σαχζλή ελληνικη κωμωδία αλλά ήταν αρκετά ωραία. Οι ηθοποιοί ήταν απολαυστικοί, το σενάριο ενδιαφέρον και με κάποιες φιλοσοφικές διαθέσεις και μερικές ατάκες ήταν όλα τα λεφτά !
Την προτείνω ανεπιφύλακτα

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home