Τρίτη, Αυγούστου 01, 2006

ΟΛΓΑ


Χθές ήρθε επιτέλους και ο τελευταίος επισκέπτης που θα δεχτώ εδώ στην Βαρκελώνη, η φίλη μου η Όλγα. Με την Όλγα ήμασταν κάποτε 'συνάδερφοι' στο παλαί ποτέ 131 του ΟΤΕ. Μυθικά χρόνια... Έφτασε χθές εδώ με λεωφορείο απο την Μαδρίτη, μετά απο καθυστέρηση αρκετών ημερών και μετά απο μια σειρά πολλών αναποδιών που επίσης την καθυστέρησαν κι έτσι αντί για 7 το πρωί που ήτανε να έρθει κανονικά, έφτασε εδώ στις 4 το μεσημέρι, αφού έχασε και το δρομολόγιο που θα την έφερνε στις 2... Ήτανε ήδη ξενυχτισμένη πρίν ξεκινήσει το ταξίδι και με όλα αυτά που της τύχανε απλώς ήρθε κι έδεσε. Απο χθές κοιμάται σερί κάνα 11ωρο περίπου. Η φωτό ήτανε εκβιαστική ή θα σηκονώτανε ή θα ανέβαζα την φωτογραφία της στο blog μου. Καταλαβαίνετε... Σήμερα θα κάνουμε μια γρήγορη βόλτα στα γνωστά πλέον μέρη Parc Guell, Sagrada Familia, Bari Gótic κτλ... Να δούμε τι θα προλάβουμε. Γιατί είπαμε να φύγουμε απο Βαρκελώνη για Μαδρίτη Τετάρτη βράδυ, οπότε δεν έχουμε και πολύ χρόνο. Θα πάμε σήμερα κιόλας να αγοράσουμε εισητήρια απο τον σταθμό. Θέλει να στείλω κι ένα δέμα σπίτι, καθώς ο χώρος του σακιδίου μου δεν είναι αρκετός. Πως πέρασε έτσι τόσος καιρός... Σε δύο μέρες φεύγω απο Βαρκελώνη... Πάνε κιόλας 5 μήνες περίπου. Anyway stay in touch, more to come! :)

7 Comments:

At 3:21 μ.μ., Αυγούστου 01, 2006, Blogger Alexandra said...

Ωραία είναι που θα φύγεις με παρέα... η μοναξιά του αποχαιρετισμού ενός τόπου είναι δύσκολη...

 
At 5:46 μ.μ., Αυγούστου 01, 2006, Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

Mια χαρα σε βρησκω!!!Τωρα θα εχεις και παρεουλα!!!Καλες...βολτες!!!

 
At 5:53 μ.μ., Αυγούστου 01, 2006, Anonymous Ανώνυμος said...

Ki egw pou eixa fygei me parea pantws plantaksa sto klama!!Mh sou pw oti h parea me paresyre kiolas!...Dyskola pramata..

 
At 6:48 μ.μ., Αυγούστου 01, 2006, Anonymous Ανώνυμος said...

άΧουτΗηηηΗηηη!

:)
σσσσσσσσσσσ.... (έλα να στα πω στ'αυτί, μην ξυπνήσουμε την κοπέλα)
Καλές βόλτες. Να περάσετε υπέροχα!

 
At 6:52 μ.μ., Αυγούστου 01, 2006, Blogger κaτeρina said...

καλές βόλτες!

 
At 8:31 μ.μ., Αυγούστου 01, 2006, Blogger unpaiktable said...

Μη σκέφτεσαι τι αφήνεις πίσω σου.. Σκέψου τι μπορεί να βρεις μπροστά σου, γιατί αυτά ακόμα δεν έχουν έρθει ;) Καλή επιστροφή φίλε

 
At 11:48 π.μ., Αυγούστου 02, 2006, Blogger sardela said...

you ll be back again standar pablo......me tin opisthen ;PPp

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home